Részletes keresés
A kosár jelenleg üres

Gyermekkönyvek > Mese

Magyar mesemondó 2.

Magyar mesemondó 2.

Kiadó: Arany Forrás Kincsesház Kft.

Kiadás éve: 2018

Oldalszám: 375 

ISBN: 9786155892080 

15%
Bolti ár: 4 399 Ft
Internetes ár: 3 739 Ft
Korlátozott példányszám

2-6 munkanapon belül szállítjuk. Mivel ebből a termékből csak néhány példány van készleten, előfordulhat, hogy nem tudjuk teljesíteni rendelését

Az olvasás is lehet játék.
A magyar mesemondó második kötete is nemzeti meseirodalmunk térképe. Mesekereső, amit segít felfedezni az ezerarcú magyar meséket. Kötetünkbe abból a kultúrális örök értékű mesekincsből válogattunk, amit Benedek Elek, a népmese atyja mellett klasszikus íróink, többek között Móra Ferenc, Gárdonyi Géza, Móricz Zsigmond, Mikes Lajos, Gyulai Pál, Sebők Zsigmond, Pósa Lajos, Tábori Piroska, Tutsek Anna, Orczy Emma, Krúdy Gyula gyűjtöttek össze és írtak meg.
A magyar mesevilág nemzedékek tanítója, a mai mesélőt és mesehallgatót is igazságra, becsületre és bátorságra tanítja. Kalandos utazásra hívunk kicsit és nagyot erre a csodálatos, izgalmas útra, Meseországba. Ezen az iodalmi játszótéren az olvasás is lehet játék, ahol a mesehősök - Többsincs királyfi, Dióbél királykiszasszony, Ugri és Bugri, Jancsi vitéz, Sanyi manó, Ilók és Mihók, Tejfölössy Rica, Hüvelyk Kató, Nefelejcs tündéke, Csalán az udvari bolond és még sokan mások - együtt játszanak a mesemondóval és mesehallgatóval, és így válnak mai hősökké.
Ismertetők, kritikák
Nincs tudomásunk olyan weboldalról, amely ehhez a könyvhöz kapcsolódik. Ha önnek van, írja meg nekünk!
Olvasói vélemények
Még egyik látogatónk sem küldött véleményt. Legyen Ön az első!

Legutóbb látogatott oldalaim

Keresések Könyvek, termékek Kategóriák