Részletes keresés
A kosár jelenleg üres

Gyermekkönyvek > Gyermek ismeretterjesztő könyvek

Kukucskálj bele! - Hogyan beszélgetnek az állatok?

Katie Daynes

Kukucskálj bele! - Hogyan beszélgetnek az állatok?

Több mint 40 kihajtható füllel!

Illusztrátor: Christine Pym

Kiadó: Teknős Könyvek

Kiadás éve: 2019

Oldalszám: 12 

ISBN: 9789633412954 

15%
Bolti ár: 3 200 Ft
Internetes ár: 2 720 Ft
Van készleten

2-4 munkanapon belül szállítjuk.

Gondoltad volna, hogy az állatok is beszélgetnek egymással? Igaz, nem pont úgy, mint az emberek, de ha bekukucskálsz a sok kis fül alá, megtudod, mennyi mindent üzennek egymásnak különféle hangokkal, szagokkal, színekkel, sőt még tánccal is!
Ismertetők, kritikák
Nincs tudomásunk olyan weboldalról, amely ehhez a könyvhöz kapcsolódik. Ha önnek van, írja meg nekünk!
Olvasói vélemények
Még egyik látogatónk sem küldött véleményt. Legyen Ön az első!
A szerző további művei
15%
Nézd meg, miért jó aludni!
Katie Daynes
2 210 Ft
Mi történik, miközben alszunk? Miért kell egyáltalán aludnunk? És mik azok az álmok? Hajtsd ki a füleket, és megtudod a válaszokat!
15%
Nézd meg, mik azok a csillagok!
Katie Daynes
2 210 Ft
Éjszaka beragyogják az eget, na de pontosan mik is azok a csillagok? És melyik van hozzánk a legközelebb? Hajtsd ki a füleket, és megtudod!
15%
Milyen a világűr? - Kukucskálj bele!
Katie Daynes
2 720 Ft
Hogyan juthatunk el a világűrbe? Kiből lehet űrhajós? Tényleg van élet a Marson? Kukucskálj be a fülek mögé, és megtudod a válaszokat! Több mint 40 kihajtható füllel!
15%
Nézd meg, mi a baci!
Katie Daynes
2 210 Ft
Kíváncsi vagy, mik azok a kórokozók? Hogy hol élnek, hogyan terjednek, és mire ügyelj, hogy ne betegítsenek meg? Hajtsd ki a füleket, és megtudod a válaszokat! 28 kihajtható füllel 3+ éveseknek
15%
Kérdések és válaszok az időről
Katie Daynes
3 315 Ft
Ez a szórakoztató és gazdagon illusztrált könyv egy sor fontos és izgalmas kérdésre ad választ az idővel kapcsolatban. Kukkants be a fülek alá, hogy még több érdekességet tudj meg!
15%
Hogyan nőnek a virágok?
Katie Daynes
2 465 Ft
Hogyan nőnek a virágok? Hogyan teremnek a magok? Miért hullanak le a levelek ősszel? Ebben a gyönyörűen illusztrált füles könyvben megtalálod a választ! Kicsik és nagyok együtt élvezhetik a természet éves körforgásának felfedezését a több mint 40 kih...
15%
Mi az a kaki?
Katie Daynes
2 210 Ft
Mindenki kakil? És mi történik utána a kakival? Hajtsd ki a füleket, és máris megtudod a választ ennek a meglepően bájos könyvecskének a segítségével.
15%
Mitől esik az eső?
Katie Daynes
2 465 Ft
Mitől esik az eső? Milyen meleg a nap? Honnan fúj a szél? Mi történik amikor villámlik? Ebben a gyönyörűen illusztrált füles könyvben megtalálod a választ minden kérdésre! Kicsik és nagyok együtt élvezhetik a természet körforgásának felfedezését a tö...
15%
Kérdések és válaszok a világűrről
Katie Daynes
3 315 Ft
Ez a szórakoztató és gazdagon illusztrált könyv egy sor fontos és izgalmas kérdésre ad választ a világűrrel kapcsolatban. Kukkants be a fülek alá, hogy még több érdekességet tudj meg!
15%
Kukkants bele! Időjárás és éghajlat
Katie Daynes
3 315 Ft
Milyen idő van ma? Napos vagy felhős? Szeles vagy csendes? Meleg vagy hideg? Esős vagy száraz? Az időjárás napról napra, helytől függően változik és hatással van mindannyiunkra! Ismerd meg, hogy miért és hogyan változik az időjárás! Tudd meg, hogy mi...

Legutóbb látogatott oldalaim

Keresések Könyvek, termékek Kategóriák