Részletes keresés
A kosár jelenleg üres

Szállítási díjak

Szállítás díjak belföldre

A szállítás díját a rendelés értéke határozza meg, az alábbi táblázat szerint:

Futár:

Rendelés értéke Szállítási díja
2000 Ft alatt 1100 Ft
2001-5000 Ft között 800 Ft
5001-10000 Ft között 600 Ft
10000 Ft felett INGYENES

 

A belföldi szállítási díjak házhoz-szállításra, valamint csomagponton történő átvételre egyaránt vonatkoznak. Csomagponton történő átvételi opció választása esetén vásárlóinknak 5 munkanap áll rendelkezésére a csomagok átvételére, ez idő alatt a Ponton várakozik a csomag. A 5 munkanap időtartamú csomagátvételi idő elteltével, a csomag visszaküldésre kerül a webshop részére.

Futárszolgálati kézbesítés választása esetén a csomagokat a futár 8 és 17 óra között szállítja ki a megadott szállítási címre. Amikor a futárcég rögzíti központjában a csomagot, automatikusan emailt küld, amiben jelzi a kiszállítás napját - ha ez esetleg nem megfelelő, az értesítőre válaszolva át tudja ütemezni másik napra. Ha megadott mobilszámot, akkor sms-ben is kap értesítő üzenetet, amire válaszolva szintén kérhet új időpontot.

Onnantól, hogy megkapta az értesítőt, figyelheti, hogy éppen hol tart a csomag: a "Rendeléseim" oldalon kattintson a "csomag követése" gombra.

Személyes átvétel:A boltjainkba személyes átvételre rendelt csomagok kiszállítása ingyenes.

Fizetési lehetőségek

Utánvétes futár (GLS):

A rendelt könyveket és a szállítás díját készpénzben fizeti ki a kézbesítőnek a csomag átvételekor.

Személyes átvétel:

A rendelt könyveket a megrendelésben feltüntetett boltunkban veszi át és készpénzben vagy bankkártyával fizeti ki. Ebben az esetben nincs szállítási költség.

 

Fizetés bankkártyával

Boltunkban bankkártyával is tud fizetni: miután kosárba tette a kiválasztott könyveket, a szállítási feltételeknél válassza a "bankkártyával fizetek" opciót és jelölje meg a célországot. A rendelés elküldése után a K&H Bank oldala jelenik meg, ahol a Bank által használt, jelenleg legbiztonságosabbnak ítélt, titkosítással lebonyolított tranzakción keresztül fizethet bankkártyájával. A K&H Bank a VISA Classic, VISA Electron és Eurocard/MasterCard típusú kártyákat fogadja el.

(A kizárólag elektronikus használatra kibocsátott bankkártyákat csak abban az esetben tudjuk elfogadni, amennyiben annak használatát a kártyát kibocsátó bank engedélyezi. Kérjük, érdeklődjön bankjánál, hogy az Ön kártyája felhasználható-e internetes vásárláshoz.)
A K&H Bank a sikeres vásárlást követően a tranzakcióról engedélyezési számot küld, amelyet érdemes feljegyezni. Sikertelen tranzakció esetén a K&H Bank hibaüzenetben közli a hiba okát.

Azokat a könyveket, ahol "korlátozott példányszám" felirat szerepel nem lehet bankkártyával kifizetni, mert ezeknek kiszállítását nem tudjuk garantálni.